Info vereniging

EHBO Vereniging IJsselstein is een vereniging met meer dan 75 leden.
Naast het organiseren van herhalingsavonden voor onze leden, verzorgen wij ook nieuwe opleidingen voor niet leden.
Wij hopen dan vervolgens ook dat deze actief lid blijven van onze vereniging.

Buiten alle cursussen en herhalingsavonden om, levert de EHBO vereniging regelmatig EHBO ondersteuning bij evenementen, wedstrijden en manifestaties. Onze vereniging steunt die activiteiten op allerlei manieren zoals het geven van preventieadvies.

De organisatoren van evenementen nemen hiervoor contact op met het Bestuur van de vereniging,
die op zijn beurt weer de leden vragen ondersteuning te verlenen. Leden zijn hiertoe niet verplicht.

De vereniging is aangesloten bij de Nationale Bond EHBO, de Nationale Bond EHBO is een organisatie met meer dan 20.000 vrijwillige eerste hulpverleners.
Ze zijn georganiseerd in honderden plaatselijke verenigingen, waar onze vereniging er één van is.

Onze locatie voor ondermeer de herhalingslessen en vergaderingen is; openbare basisschool ’t Kasteel, aan de J.W.Frisolaan 2, 3401 AX te IJsselstein.