Evenementen

Elk jaar ondersteunt de EHBO vereniging weer de evenementen, wedstrijden en manifestaties in en rond IJsselstein.
Onze vereniging steunt die activiteiten op allerlei manieren, zoals het geven van preventieadvies.

De organisatoren van evenementen nemen voor ondersteuning contact op met de coördinatoren evenementen, met het Aanvraagformulier.
bij voorkeur via email evenementen@ehbo-ijsselstein.nl, maar vragen kunnen eventueel ook per telefoon (zie onderaan deze pagina).

Deze zal op hun beurt aan de leden vragen wie er de ondersteuning kan verlenen.
Leden zijn niet verplicht om evenementen te draaien.

Het kan dus gebeuren dat het evenement niet voorzien kan worden van ondersteuning, door een tekort aan beschikbare vrijwilligers.
De coördinatoren evenementen of het bestuur zal de betreffende organisatie dan informeren hierover.

Heeft u een evenement en wilt u gebruik maken van onze ondersteuning?
Klik dan op de link hierna om het aanvraag formulier ten behoeve van evenement ondersteuning te downloaden: Aanvraagformulier
Vul deze vervolgens in en zend deze aan ons retour.

Deze formulieren hebben wij onder meer voor onze verzekering en administratie nodig!

Kosten van ondersteuning.
Wegens oplopende kosten die de vereniging en zijn vrijwilligers moeten maken,
is de EHBO Vereniging IJsselstein genoodzaakt een vergoeding te vragen voor het verlenen van deze ondersteuning.
Als wij deze stap niet zetten, zullen de oplopende kosten uit de leden hun portemonnee moeten komen.
Alle evenementen zullen daardoor per EHBO’er, € 35,- per dagdeel van 4 uur moeten betalen.

Wel zijn er evenementen die in aanmerking komen voor kosteloze ondersteuning, of ondersteuning voor kostprijs (verbruikt verband materiaal en dergelijke).
Dit soort evenementen zijn bijvoorbeeld benefiet evenementen die geld inzamelen voor een goed doel.
Mocht u denken dat het door u georganiseerde evenement hiervoor in aanmerking komt,
neem dan contact op met de coördinatoren evenementen of het bestuur.

Nieuwsgierig naar waar wij afgelopen jaren gestaan hebben, of nog gaan staan dit jaar?
Bekijkt u dan onze Foto’s

Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinatoren evenementen, per email
Of per telefoon: Petra Steenhuizen 0648383056